Jonatans Bugts ir zviedru teorbists un ģitārists. Absolvējis Londonas Karalisko mūzikas koledžu (Royal College of Music), studējot pie Jakoba Lindberga (Jakob Lindberg) un Karlosa Bonela (Carlos Bonell). Jonatans ir vairāku konkursu laureāts, kā arī Britten Pears Young Artist Programm (2018), BREMF Live! (2018–2019) un Handel House Talent (2019–2021) jaunais mākslinieks. 2021. gadā Jonatans ieguva 1. vietu NORDEM 2020 EAR-ly konkursā par “graciozu spēli un skatuvisku klātbūtni, kas aizved klausītāju līdz mūzikai” un par “elegentu un dabisku spēli, stila un retorikas izpratni”.
Jonatans ir uzstājies Lielbritānijas Royal Festival Hall, Queen's Gallery, Shakespeare Globe, Hempton Court Palace, St John's Smith Square, Kings Place, Snape Maltings Concert Hall, Stokholmas un Upsalas Konsert&Kongress koncertzālēs Zviedrijā, kā arī Austrijā un Brazīlijā.
2021. gadā Jonatans ar soprānu duetu Fair Oriana piedalījies albuma Two Voices ierakstīšanā, bet ar ansambli La Notte albuma La Folia ieskaņošanā. 2022. gadā, piedaloties ansambļa Noxwode sastāvā, iznāks albums, kurā ieskaņotas Marko Učelīni (Marco Uccelini) vijolsonātes.